Scurt pe doi (38)

Ca să terminăm odată cu dicuțiile astea despre discriminarea pe motiv de pensie nesimțită, ar fi corect să se dea o lege prin care toată lumea să pupe un astfel de privilegiu. Punem tot pe zero și nu mai avem discuții. De unde bani? Aaa, simplu! Din partea dreaptă a V-ului de revenire economică visat de ministrul nostru de finanțe.


Simțind la cur apa bălții stătute în care mustesc de ceva vreme, gașca perpetuă de șobolani traseiști, înrolați în ultima vreme sub numele ALDE, începe să părăsească corabia. Guzganian amușină pe la PSD, Mele, Gerea și greațioasa madam Gavrilescu au pupat deja papucul lui Voiculescu. Fiecare, cu principii solide, desigur, aleargă care încotro, doar-doar să prindă ceva firmituri la viitoarele alegeri.

Acum, până s-o hotarî și el în ce barcă își va pune la uscat izmenele, la partid a mai rămas doar Tăriceanu. Dar numai cât să dea puțin cu mătura, să stingă lumina și să aprindă o lumânare la căpătâiul fostei adunături de troglodiți politici, murmurându-și în barbă: Nu mai plânge Tări, plânsul e de formă, ALDE nu e moartă, ALDE se transformă.

1 Comment

  1. Dana

    MELE…MAI STIE OARE PRIN CATE PARTIDE A FOST ? CRED CA , DOAR PE LA UDMR N-A FOST { OARE DE CE ? } CA-N REST , LE-A LUAT LA RAND PE TOATE PRECUM … UN MATROZ BEAT LA CASA DE CURVE !

    Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.