Scurt pe doi (50)

După doar o noapte, în care a părut că necuratul i-a luat mințile și i le-a înclinat spre cumpătare, capu la BOR a revenit la luciditatea cu care a obișnuit o țară întreagă, bătând acum aprig din toiag să se deschidă apele din calea pupătorilor de moaște paraschivelnice care abia așteaptă să pozeze la camere pe post de pelerini.

Pe undeva, omul e de înțeles și e și normal. Că dacă tot i-a murit sponsorul principal de la catedrală, măcar din viitoarele înmormântări să-și mai scoată pârleala.


După ce s-au tot scuipat unul pe altul, ca doi cotoi în calduri, speriați acum de perspectiva unui sejur prelungit la groapa de gunoi a istoriei, Ponta și Tăriceanu au hotărât să se lingă reciproc și să pună mână de la mână procentele alea cu o cifră de care au fost în stare la ultimele alegeri. Doar-doar vor reuși un 5 tras de păr la parlamentarele care le bat la ușă și ar putea să-i lase pe drumuri.

Struțocămila pusă la cale de cei doi strategi ai ridicolului se va numi partidul pro romania social liberal și pare clar un partid de viitor. Iar moș Atârnache, luat de valul unei noi căsnicii, n-a scăpat prilejul de a poza în inteligent asimptomatic, declarând cu senilitate: „Vrem să jucăm rolul unei busole. Suntem singurii capabili să facem o reală opoziție”.

Nu știu ce să zic dar dacă orice busolă arată N-ul de la nord, asta propusă de cei doi circari va arăta clar C-ul. De la Ciolan.

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.