Dezinfectantul societății

Aseară la Digi24, printre alte teme arzătoare ale zilei, capul limpede și chel al României, recte CTP, a descoperit sursa frustrărilor cadrelor medicale batjocorite: eticheta de pe spirtul Mona.

„Am găsit un afrodiziac în comerțul nostru capitalist. Avem aici o duduie, îmbrăcată în echipament de asistentă medicală. Observăm aici un crac foarte bine epilat și bronzat. Cadrul merge până într-o zonă interzisă, unde merge și mâna stângă a domnișoarei. Nu știm ce se întâmplă aici, în această zonă. E plină țara de așa ceva!” – a punctat gazetarul, sub ochii de blendău perplex-împăciuitor ai lui Pândaru.

Practic producătorul de spirt e obligat acum să-și regândească strategia de marketing: O poză cu CTP, îmbrăcat în blana aia cu care a comentat The Revenant, cu un crac foarte păros și alb scos la vedere. Nu contează ce face cu mâinile că, oricum, la el e important ce scoate pe gură. Eventual un jet de dezinfectant pentru societatea noastră și omenire, în general. Iar spirtul se va numi, normal, De Monul.

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.