Supărat sunt, doamne, iar, supărat…

Ia, că a rupt azi iar lanțu nea Klaus. Pe facebook, normal, unde are curaj oricine. Că cică nu-i convine decizia lu justiția română care a zis că jeturile de gaze-n ochi de om trase de jandarmi pe 10 august se curăță cel mai bine cu un jet de pipi.

Așa că, în lipsa lu peee-seee-deee (offff, rău cu rău dar parcă mai rău fără rău) pe care să dea vina, l-a luat de perciuni pe ministrul justiției de la uuuu-seee-reee și l-a scos la tablă, să explice public în fața clasei, principiul separației puterilor în stat. Fix statul ăla pe care taman el, marele blond, l-a creat în jurul lui, pe unde a putut și i-au dat voie legile. Mai puțin cea a bunului simț.

Nu știu cum o fi în realitate, dar toată tevatura asta cu ”mie nu-mi convine” pare că e mai degrabă doar o zicere de social-media. Să dea bine la fanii care, la ultimele prezidențiale, au avut de ales cu ștampila între un coc și-un coccis.

Că altminteri, la ce proteste par să înmugurească acum în prag de primăvară, de ce te-ai apuca să iei gâtu taman la grădinarii care vor trebui să plivească toți scaieții deranjanți pentru orice guvernare?

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.