Mozartela

Ca nu cumva să-i moară lăudătorii de foame, doamna aici primarul Gabi Firea, recepție! a lăsat Facebook-ului o nouă mostră de inteligență marca Altii moare și-așa n-are! Postînd, ciudat și suspect în același timp,  doar trei poze pe care le-a intitulat Concert Mozart. 🎻🎼❄️🎄 

Privind la poza principală, cea cu furculițele de pe dinainte și analizînd contextul menționat de distinsă, n-ai cum să nu-ți imaginezi dialogul cu prietenele din primărie de la cafeaua de luni:

 • Și ce-ați avut, dragă, la concert?
 • A, o porcărie! Păi la antreu, ne-au adus un platouaș cu brînzeturi mucegăite de-ți luau nasul. La felul principal fructe de mare pe pat de spanac iar la desert o spumă tristă de mango. Noroc că servisem ceva înainte de a pleca de acasă.
 • Bine, bine dar eu întrebam de muzică. C-ai zis că ați fost la concert.
 • Muzică? Ah, da, erau niște inși cu peruci pe acolo ce scîrțîiau din viori, dar cine să-i asculte? Eu mă chinuaim să-l potolesc pe Pandele al meu, turbat de foame, să nu-i dea un cap în gură ospătarului care ne tot întreba în nemțește dacă ne-a plăcut.

Facebook Comments

2 Comments

 1. Lucian

  Daca le-a mai dat si cate un vin din ala vechi, de prin 1944..e clar! :)) Ditai primarul general sa fie servit numai cu „vechituri”??

  Reply
  1. krantz (Post author)

   N-aș zice că le-au dat vienezii așa ceva. Se mai uită și ăia la fața omului…

   Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

%d bloggers like this: