A fumat sau nu Alibec în vestiar?

Deși reporterii s-au făcut luntre și punte să afle pentru noi adevărul la întrebarea al cărei răspuns pare mai învăluit în mister decît cel cu moartea lui Kenedy, se pare că vom muri la fel cum ne-a găsit Brîncuși la revenirea lui în țară. Iar cei care au catadicsit să răspundă, mai mult agită apele decît să clarifice lucruri.

Mitică Dragomir (fost Don Corleone, actual condamnat): Dă-vă dracu de simpatici! N-are cum ! Vă spun eu, că-l cunosc pe Denis. Ce dracu? E un băiat serios. Cum să fumeze domle în vestiar? Păi ce, și cînd venea la mine la club, unde fetele se dezbracă civilizat, la chilot, îmi cerea voie înainte de a-și aprinde o țigară. Deci e clar o înscenare ca și în cazul procesului meu. Hai, v-am pupat că m-așteaptă avocații să pregătim recursul.

Gigi Becali (patron de fotbal în cer și pe pămînt) : Normal că a fumat! I-a luat Diavolul mințile! Bine că m-a luminat mîntuitorul nostru Iisus Hrisos atunci cînd n-am vrut să dau banii pe el, hahalera naibii. Și mi-e martor Sfîntul Gheorghe că și gratis dacă vrea să vină la Steaua nu-l iau, fir-ar el de zdreanță care e zdreanță. ♬ ♪ Ceeeel ce mărturiseeeeeșteeee ♪ pe Hristooooos…..♪ ♫

Octavian Bellu (șlefuitor prea abraziv de stele) : N-aș vrea să comentez pînă nu citesc și cartea care va apărea pe acest subiect, dar ce pot să vă spun e că avem dovada lipsei de educație de la nivelul junioratului. Păi eu l-aș fi ars cu țigara atunci dacă-l prindeam, ca să închidem pentru totdeauna subiectul cum că mie mi-ar fi plăcut bătaia aplicată minorilor.

Mariana Bitang (estetă de gimnastică) : Dacă se dovedește că așa a fost, nu pot să spun despre el decît un singur cuvînt: țopîrlete, imbecil, cretin, țăran, cutră, dobitoc, tîmpit, idiot, indolent, prost, bou. Vă las pe dumneavoastră să-l alegeți pe cel dorit pentru știre. Că eu nu mai înțeleg nimic și nu știu cine e în spatele acestor încercări de discreditare.

Dănuț Lupu (băutor de profesie, fost fotbalist în timpul liber) : Ehe, ce n-aș fi dat să fiu în locul lui! Cum adică să tragă o țigară la pauză în vestiar? Atît? Păi băi băiatule, fără o vodcă alături nici nu merge. Că parcă ți se usucă gîtul și nu mai ești bun de nimic după aia pe teren. Ce amatori și cîtă lipsă de profesionalism la băieții ăștia din ziua de azi!

Dorinel Munteanu (scuip, deci exist) : Ptiu! Deci ptiu! nu cred că ptiu! a putut fuma ptiu! Nu de alta dar ptiu!, eu știu că cică dacă fumezi, ptiu! ți se usucă gura și ptiu! nu mai poți scuipa prea mult ptiu! ptiu! Și ați văzut cît de mult ptiu! scuipă jucătorii pe teren. Deci ptiu! eu cred că e ptiu! o problemă falsă menită să ptiu! distragă atenția băieților ptiu! de la meciurile viitoare ptiu!

Marius Șumudică (spaima caselor de pariuri): Futu-te-n gură, Denise! Mi-ai stricat combinata! Că pusesem 1 solist că nu fumezi la pauză. Băi și-mi ieșiseră toate celelalte 8 rezultate de la liga a doua de badminton din Bangladesh. Să vezi ce te sparg cînd te-ntorci la echipă. Eu să fiu în locul tău, cît mai stau pe-acolo, mi-aș căuta alt loc de muncă.

Elisabeta Lipă (cîrmaci la barca ministerului sportului) : Chiar dacă ar fi așa, nu recunoști nimic Denise! E ca-n Vegas. Rămîne acolo în vestiar. Înghiți totul, inclusiv mucul de țigară dacă trebuie, da nu spui nimic. Așa se face performanța. Așa se nasc marii campioni. Nu contează că mănînci bătaie sau mucuri de țigară. Important e rezulatul final și lacrimile ce ți se scurg pe podium cînd ți se cîntă imnul și te pipăi pe vînătăile încă dureroase.

Klaus Iohannis (ficus cu privire mută și pătrunzătoare de ciclop) : M-am informat fiindcă tema mă preocupă. Am avut două discuții cu președintele federației de fotbal și aștept un raport de la servicii pe această temă. Urmăresc evoluția și sper că autoritățile competente să își facă treaba bine și să găsim toate răspunsurile. Dar pînă atunci vă informez că în perioada următoare voi efectua o vizită capitală pentru țara noastră în Liechtenstein.

Elena Udrea (înfingătoare de PET în closet) : Încă o dată se dovedește că pot pune cătușe Elenei Udrea dar nu pot pune cătușe adevărului. Iar adevărul e acela că tinerii acestei țări fumează. Și nu trebuie să mai ascundem acest lucru. Personal apreciez curajul tînărului fotbalist de a înfrunta binomul. Și îi promit că dacă voi reajunge ministru, cu toate riscurile, voi organiza o nouă gală. Gala Alibec. Una de promovare a frunzei de tutun.

Gabriela Firea Pandele (un banc prost cu primari): M-am interesat deja la federație să vedem cum putem rezolva această problemă stringentă pentru bucureșteni. Și deși nu am mai reușit să o prind în programul meu, vă asigur că deja a devenit prioritate zero pentru mine. Și imediat după ce termin de sfințit noul meu birou voi căuta răspunsuri. Pentru că e clar pentru toată lumea că nu se mai poate continua în acest fel. Există o lege referitoare la fumatul în spații închise și trebuie să ne asigurăm că aceasta este respectată de toată lumea. Dar în același timp, vreau să-i asigur și pe fumători că pot sta liniștiți. Pentru că, fiind și primar al celor care nu m-au votat, am decis deja să alocăm de la bugetul primăriei 1 milion de euro pentru a amenaja pe toate marile artere ale Bucureștiului locuri de fumat în aer liber. Gratuit.

Liviu Dragnea (penal cu acte în regulă): Dacă mai era nevoie, iată ce dezastru poate să producă un denunț calomnios. Păi nu mai bine făceam încă vreo 3 terenuri în pantă cu toți banii cheltuiți pe transmisiunea live a acestui incident regretabil? Eu cred că e cazul ca populația să stabilească clar ce dorește: cătușe sau țigări. Vă asigur că nu se poate cu amîndouă. Că pînă și în arest, mi-au spus colegii mei de partid, ți le scot de la mînă dacă vrei să fumezi.

Cătălin Tolontan (cioclu HexiPharma): Prinsesem acest fir de mult. Iar sursa noastră, căreia nu-i putem dezvălui deocamdată identitatea, ne-a ținut la curent în orice oră. Și chiar în acest moment, reporterul nostru de teren e la fața locului investigînd cu minuțiozitate această bombă de presă. Pentru că publicul, adevăratul nostru stăpîn, trebuie să știe. #mergemdupăsistem4-4-2cuStancumînămoartă.

Anghel Iordănescu (campion mondial la pupat icoane) : De ce mă întrebați pe mine? Întrebați-l pe Alibec. Eu oricum n-aveam timp de asemenea prostii. Că m-am luat cu jocul din prima repriză și  m-am trezit la pauză cu 47 de icoane nepupate. Vă dați seama ce tragedie era să se întîmple? Noroc că am băgat mare și am recuperat tot. Altfel cum credeți că pierdeam doar cu 1-2? Doar cu strategii de tablă și vizionări de muzee? Fotbalul modern e altul acum. Iar adevăratele victorii se obțin doar prin post și rugăciune.

Denis Alibec (fumător de vestiar) : Cred că totul e o încercare de discreditare a mea. Să-mi scadă cota de transfer. Pot să jur pe toate icoanele generalului că n-am fumat în vestiar. Asta și pentru că plecasem de acolo, că mă tăiase o pîntecăraie și toată pauza am stat pe budă. Iar ce se întîmplă acolo, e o chestiune intimă, ce nu trebuie întinsă acum pe toți pereții.

mutu_trabuc

sursa foto

 

7 Comments

 1. Oancea Mariana

  Foarte amuzant! Incep ziua bine si sa stii ca le citesc si la colegele de birou sa ne amuzam ingrup. Bag seama ca esti un mare cunoscator al realitatilor sportive, politice si de sanatate din țara noastra mirifica :)!

  Reply
  1. krantz (Post author)

   Și nu numai. Asta fiindcă am și citit multe la viața mea. Multe reviste ”Pif și Hercule”.
   Sper că ați citit pe roluri 😉

   Reply
 2. racoltapetru6

  Tare de tot subiectul și cred că ancheta trebuie extinsă. N-ar strica și un referendum privind (ne)vinovăția lui Alibec. 🙂

  Reply
  1. krantz (Post author)

   Referendum e poate prea mult. Că costă. Dar o comisie mixtă parlamentar-ministerială parcă tot ar merge.

   Reply
 3. opantazi

  Toate ca toate, da’ cand am ajuns la “Klaus Iohannis (ficus cu privire mută și pătrunzătoare de ciclop)” s-a dus naibii tot. Cred ca m-au reclamat vecinii la politie din cauza rasului, ca nici bormasinile lor nu fac atata zgomot… Chiar, o mai exista Legea 18? Cred ca nu e OK sa para cineva atat de fericit pe praful asta…
  P.S. Si eu tot Pif si Hercule, Rahan si Vaillant. Niste intelectuali, dom’le! 🙂

  Reply
  1. krantz (Post author)

   Sper că ai citit pînă la sfîrşit. Că mi-a plăcut şi mie. 😉

   Reply
 4. Pingback: Naționala de fotbal - marș triumfal spre zero absolut - Krantzblog

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.